Heel leuk, maar snel weg

22 juli, 2015

Misschien verwacht je het niet direct, maar de Kwantum is een winkel om in de gaten te houden. Ik vind er regelmatig leuke spullen (voor weinig) voor huis en tuin en de populaire items zijn vaak supersnel uitverkocht. Je moet er dan snel bij zijn, want vaak geldt op is op. Soms niet zo leuk, maar wel een goed teken.

Zo was ik onlangs net te laat met het aanschaffen van een paar mooie namaak-Eames stoelen. Hopelijk komen die nog eens binnen. Afgelopen week zag ik super leuke buitenhaarden, in mooie roestkleur, voor de lange zomeravonden. Die haarden zijn alweer weg, maar ik vond nog wel een mooie vuurschaal in diezelfde kleur.

De najaarscollectie schijnt ook heel leuk te worden heb ik me laten vertellen, dus hou het in de gaten!

Ook de moeite waard om even te checken zijn de textielcollectie en de site. Onder 'Hobby & vrije tijd' vind je een heleboel leuke do-it-yourself ideeën inclusief werkbeschrijvingen. Ik ga voor die tipi tent, maar dan niet voor katten, maar een iets grotere, voor m'n dochter! Is het toch een beetje van mezelf.

Wat ga jij maken?

Additional Info

  • afbeelding 1: kwantum vuurschaal
  • afbeelding 2: kwantum tipi tent voor katten
  • afbeelding 3: kwantum tas

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin