De Philips HUE badkamer lijkt wel de hype van dit moment. Het geeft sfeer, het geeft stijl en is ook leuk om te besturen. Deze Philips Hue voor de badkamer kun je namelijk besturen vanaf jouw telefoon. Hoe cool is dat? Of je nou paars, rood, groen, blauw of gewoon wit licht wil. Je kunt het allemaal besturen vanaf je telefoon. Wil jij binnenkort de Philips Hue voor je badkamer kopen? Hier lees je alles wat je moet weten. Kies namelijk wel de goede uit!

Verschillende soorten Philips Hue badkamer spots

Net zoals bij alle lampen bestaat ook de Philips Hue voor de badkamer uit verschillende soorten. Omdat er verschillende soorten zijn, betekent dat dus, dat je een keuze moet maken. Die keuze is niet altijd even makkelijk. Zeker als je eigenlijk helemaal geen verstand van lampen hebt. Daarom is het even goed om je te verdiepen in waar de verschillen zitten. Zo kan jij hopelijk een betere keuze maken. Als je echt graag de Philips Hue wilt, is het wel zo fijn als je de goede kiest. Toch?

De kleur van het licht van de spots

Wat erg belangrijk is om te weten bij het maken van een keuze, is of de lamp kleuren heeft of niet. Je hebt de Philips Hue voor de badkamer namelijk in gewoon wit licht en in kleur. Wil je dus graag met verschillende kleuren? Koop dan niet per ongeluk de lamp met alleen wit licht. De Philips Hue voor de badkamer met wit licht heet “Phillips Hue Ambiance”. De lamp met kleur heet “Philips Hue Ambiance & Color”. Zo kun je dus herkennen of de lamp kleur heeft of niet.

Spots geschikt voor de badkamer

Zorg er ook echt voor dat je wel spots gebruikt die je in de badkamer kunt gebruiken. Deze moeten namelijk echt wel waterdicht zijn en dus ook een minimale IP waarde van 65 hebben. Als je op een pagina komt waar echt specifiek “badkamer spots” of iets dergelijks staat, zit je vaak wel goed. Toch kan het geen kwaad om de IP waarde even te checken.

De kleur van de spots zelf

Dan heb je nog de kleur van de spots zelf. Hier wordt dus het uiterlijk van de spot mee bedoeld. Niet het licht, maar de spot zelf. Deze heb je namelijk in het zwart, wit, satijn nikkel en chroom. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Kijk wat bij jouw badkamer past en wat jij zelf leuk vindt. Dan moet het helemaal goed komen.