De ideeën in de categorie Inspiratie (3)

Creatieve cadeautjes

17 augustus, 2015

Het is altijd weer een kunst om een origineel, maar vooral leuk kindercadeautje te vinden. Het boek 'Echte kunst maak je zo' is er wel zo eentje. Het is een tekenboek voor kinderen vanaf 8 jaar. Aan de hand van een aantal voorbeelden kunnen ze letterlijk de kunst afkijken van grote namen zoals Picasso, Matisse, Klee, Mondriaan en van Gogh. Nog leerzaam ook dus. Op zoek naar dit boek kwam ik terecht op Vers van Mars. Wat een leuke ontdekking!

Als je, net als ik, nog eens op zoek bent naar een origineel, creatief cadeautje moet je deze site eens checken. Het is een initiatief van Esther Leenders en zij is werkzaam als consulent kunsteducatie en adviseert basisscholen bij het ontwikkelen en uitvoeren van kunst- en cultuurbeleid. Vers van Mars is ontstaan vanuit haar drijfveer om de theorie rondom creativiteitsontwikkeling te vertalen in producten en workshops voor kinderen.

Creatief, leerzaam en leuk.

Een beetje lente inspiratie! Omdat de zon weer gaat schijnen en de bloemetjes weer boven de grond komen. Heerlijk als er weer zoveel zonlicht naar binnen stroomt in huis. Nog meer lente haal je in huis met mooie bloemen en takken. Hierbij wat ideetjes.

Live Love Home Inspire

7 februari, 2015

Soms kom ik op een site of blog waar ik door geïnspireerd raak. Dat kan zijn omdat er mooie foto's op staan of leuke verhalen. Op livelovehome.nl staan veel leuke zogenaamde DIY's (Do It Yourself). Ben je een beetje handig en heb je smaak en gevoel voor styling, dan kan je snel en simpel hele originele knutselwerkjes in elkaar zetten. Uitleg volop aanwezig. Bijvoorbeeld vlaggelijn maken is er eentje die ik zelf vaak gedaan heb, leuk om hier weer terug te zien.

Gemma schrijft de blog en dat doet ze duidelijk en to the point. Alles ziet er proffesioneel en strak uit. Ben je op zoek naar winacties dan ben je ook aan het goede adres bij livelovehome en verrassend leuk zijn de marktplaats tips:  Gemma laat zien hoe je effectief je slag kunt slaan op marktplaats. Er is nog veel meer dat dat verklap ik niet. Ga maar kijken

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin