Creatieve cadeautjes

17 augustus, 2015

Het is altijd weer een kunst om een origineel, maar vooral leuk kindercadeautje te vinden. Het boek 'Echte kunst maak je zo' is er wel zo eentje. Het is een tekenboek voor kinderen vanaf 8 jaar. Aan de hand van een aantal voorbeelden kunnen ze letterlijk de kunst afkijken van grote namen zoals Picasso, Matisse, Klee, Mondriaan en van Gogh. Nog leerzaam ook dus. Op zoek naar dit boek kwam ik terecht op Vers van Mars. Wat een leuke ontdekking!

Als je, net als ik, nog eens op zoek bent naar een origineel, creatief cadeautje moet je deze site eens checken. Het is een initiatief van Esther Leenders en zij is werkzaam als consulent kunsteducatie en adviseert basisscholen bij het ontwikkelen en uitvoeren van kunst- en cultuurbeleid. Vers van Mars is ontstaan vanuit haar drijfveer om de theorie rondom creativiteitsontwikkeling te vertalen in producten en workshops voor kinderen.

Creatief, leerzaam en leuk.

Additional Info

  • afbeelding 1: weefgetouw voor kinderen
  • afbeelding 2: echte kunst maak je zo omslag
  • afbeelding 3: echte kunst maak je zo inkijk
  • afbeelding 4: workshop

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin