Overduidelijk Huis en Thuis

31 augustus, 2015

Onlangs heb ik de badkamer gedaan (nou ja, laten doen). Het is heel mooi geworden maar er ontbrak nog een kastje. De zoektocht langs de gangbare online sanitair shops leverde niet veel op. Niet meer dan de standaard veel te dure kastjes die er allemaal hetzelfde uitzien.

Net even anders

Toen kwam ik op de webshop huis&thuis.nl. Ook daar zag ik wastafelkasten, kastjes en andere badkamermeubels maar dan net even anders. Een frisse afwijking van de standaard. Als vanzelf keek ik wat verder op de site. Eetkamerstoel WOODY-O vind ik geweldig. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Zie ik nog een leuke tafel die bij WOODY-O past. Hmm, ja dus. Een tafel helemaal van steigermateriaal. Veel te veel leuke dingen ... ook nog even voor de kleine gekeken naar iets leuks voor op haar kamer.

Duidelijk en overzichtelijke webshop

Naast zeer aantrekkelijk qua inhoud is de site is duidelijk, straight to the point en overzichtelijk. Soms vind ik het leuk als er veel omheen gebeurt, soms is het heerlijk om zonder omwegen te shoppen. Ook als je in de trein zit: op je mobiel werkt alles prima en dat is lang niet altijd zo bij andere shops.

Service zoals je het wilt

Als je iets besteld wil je niet de hele dag zitten wachten. Overkomt me nog wel eens. Zal bij huis&thuis niet zo snel gebeuren: een dag van tevoren kan je zien hoe laat ze ongeveer komen en dan belt op de dag zelf de chauffeur een half uurtje voordat hij er is. Top! Levering is gratis, ook wel zo prettig. Al met al prima voorwaarden vind ik.

Aanbieding van de dag

O ja, kijk ook even naar de aanbieding van de dag. Die staat onderaan de homepage. Altijd leuk om te kijken of er een koopje voor je bijstaat. Is het koopje van de dag niet helemaal wat je zoekt, snuffel dan verder in de outlet. Dikke kans dat je daar wel vindt wat je zoekt.

 

Additional Info

  • afbeelding 1: Stoel Charles O
  • afbeelding 2: Fauteuil Joep Y
  • afbeelding 3: Kapstok paneel Colori sfeer
  • afbeelding 4: Badkamerkast Siciliano H

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin