Toveren met papier prachtige papercuts

7 januari, 2015

Misschien ben je haar welk wel eens tegengekomen. In Flow online magazine, 101 woonideeën of in de Hema kerstfolder afgelopen december. En dan heb ik het over de papercuts, de prachtige, gedetailleerde, ongelooflijk knap gemaakte papercuts. Het is het werk van illustrator Geertje Aalders. Ik ontdekte haar werk in de Flow al een tijd geleden en heb alles uitgeknipt, in een lijstje gedaan, een doosje mee beplakt of bewaard.

Deze maand kom je haar werk weer tegen, dit keer in het ( jammer genoeg!) laatste nummer van de 101 woonideeën. Ik heb het nog niet gezien, maar ben heel benieuwd. Ben je nieuwsgierig? Kijk voor meer mooie foto's eens op haar site, want ze maakt meer dan alleen die prachtige papercuts. Je vind daar ook  meer achtergronden bij illustraties en projecten. Dat maakt het soms nog leuker, vind ik, de kunstenaar achter het kunstwerk. En, jawel, een shop!

Additional Info

  • afbeelding 1: papercut bos 3
  • afbeelding 2: papercut bos
  • afbeelding 3: papercut moeder op fiets
  • afbeelding 4: 12stapel

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin