Mensen besteden vaak heel veel tijd (en geld) aan het inrichten en mooi maken van hun woning. Alleen al de basis dingen zoals een vloer, een keuken en een badkamer kost enorm veel geld. En dan komen meubels en decoratie hier ook nog bij. Daarom wordt de tuin vaak als laatste gedaan, nog even uitgesteld of maar laten zitten. Maar dat is enorm zonde! Met weinig moeite en niet zo heel veel budget kan je namelijk makkelijk je tuin omtoveren tot een paradijs. En het is zelfs heel makkelijk om hem luxe te laten ogen, zonder dat er per se dure spullen instaan! Lees in deze blog hoe je dit doet. 

Verlichting 

Allereerst kan je met goede en mooie buitenverlichting heel veel sfeer creëren in je tuin. Dit kan met knusse lampjes die je voor niet zoveel koopt bij de Xenos of Action. Maar als je voor een echte luxe uitstraling wil gaan, zou ik aanraden om te kiezen voor een moderne vuurkorf of spotjes. En als je de uitstraling van je tuin nóg chiquer zou willen hebben, zou je er ook nog over na kunnen denken om deze spotjes ergens op te richten zoals een mooi buitenbeeld of andere soorten (buiten) kunst. 

Tuinset 

Daarnaast wordt je tuin al een stuk luxer en statiger met een mooie tuinset. En een goede loungeset hoeft helemaal geen tienduizenden euro’s te kosten! Je kan het namelijk zo gek en duur maken als je wil. Bij Tuinmeubelland.nl hebben ze prachtige loungesets om uit te kiezen en voor elk budget. Naast verschillende prijsklassen, hebben ze ook veel soorten om uit te kiezen. Bijvoorbeeld verschillende soorten stoffering voor de kussens, verschillende kleuren en materialen. Tot slot hebben ze ook all-weather loungesets, voor als je geen zin hebt om elke keer de kussens van je loungeset te halen. Deze hebben namelijk extra snel drogende kussens. Geweldig toch! 

Details

Tot slot kan je je tuin echt maken of breken met kleine details. En dan bedoel ik niet alleen of de tuin geveegd is of het onkruid gewied is, maar decoratie! Als je een paar mooie kaarsen of olielampen en in de zomer wat extra kussentjes en dekentjes neerlegt, geeft dit een verzorgde uitstraling aan je tuin. Net alsof hij uit een woonblad komt! En ook deze decoratie producten kan je voor niet al te veel geld aanschaffen bij H&M Home, Zara Home of andere woonwinkels. En een laatste tip is om voor 1 stijl te gaan met je hele tuin, dan vormt de tuin een mooi geheel. Met allerlei verschillende stijlen en kleuren door elkaar wordt het namelijk maar een rommeltje.