Graszoden kopen zonder kopzorgen home leuk woon idee

28 juli, 2015

Je hebt van die dingen, daar lopen mannen (ja, dus ook de mijne) warm voor. Veel mannen verzorgen hun gazon als hun troetelkindje. Dan moet alles dus tot in de puntjes geregeld zijn als hij het grasmatje aanschaft.

Het klinkt eenvoudig, graszoden kopen en leggen, maar er komt veel bij kijken. Graszodenleggen.nl onderkent dat en heeft daarom een graszoden-aankoop-tool ontwikkeld. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De tool vraagt je het hemd van je gazonlijf: om hoeveel vierkante meters gaat het, welke gazonsoort, inclusief bemesten of niet en zelfs de bezorgkosten (indien van toepassing) worden direct meegenomen. Geen verassing in de kosten en alle graswensen afgestemd.

De rest van de site staat vol met tips voor het onderhoud en het leggen van de graszoden, in tekst en film. Alles dus pikobello geregeld en het mannetje gelukkig.

Additional Info

  • afbeelding 1: graszoden laten leggen
  • afbeelding 2: graszoden laten leggen tool
  • afbeelding 3: graszoden laten leggen kalender

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin