Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. En dat is eigenlijk alleen maar goed natuurlijk. Want wat zou de wereld en ieder zijn leven er eigenlijk saai uit zien wanneer we allemaal voor hetzelfde zouden kiezen. Dan is iedereen hetzelfde en dat is natuurlijk een stuk minder leuk. Iedereen is namelijk uniek. En zo ook de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan het interieur van jouw huis. Daarin kan jij jezelf helemaal uitleven. Dus hoe gaat jouw huis eruit zien? Of hoe ziet jouw huis eruit?

 

Hou jij van de retro stijl?

Je hebt natuurlijk veel verschillende stijlen die je kan gebruiken in je huis. Denk bijvoorbeeld aan de retro stijl, zo kan je op zoek gaan naar een retro stoel of bank die jij in jouw huis plaatst. Wanneer jij voor deze stijl kiest, komen natuurlijk de retro kleuren ook helemaal naar voren en leef jij je helemaal uit.

 

Ben jij meer van modern en strak?

Een modern interieur is natuurlijk erg mooi, als het tenminste wel jouw smaak is natuurlijk. Want niet iedereen houdt er van. Zo heb je bij een modern interieur vaak hele strakke meubels en blijven jouw kleuren in het huis neutraal zodat het goed samen gaat. Vaak wanneer je voor een modern interieur gaat, is alles straks en zo clean mogelijk. 

 

Het samenbrengen van verschillende stijlen

Dit is natuurlijk ook nog een optie die je kan doen. Wanneer je fan bent van verschillende stijlen dan is het natuurlijk ook nog leuk om deze stijlen samen te voegen in je huis. Zo vorm je gelijk ook jouw eigen stijl en wordt het uiteindelijk ook geheel eigen. En dat is natuurlijk wat je wilt. Dat je huis geheel eigen wordt. Wanneer je ook verschillende stijlen gaat samen brengen hoeft dit niet gelijk in 1 ruimte te zijn. Dit kan natuurlijk ook in de verschillende ruimtes zijn. Dat je bijvoorbeeld in de huiskamer de retro stijl helemaal terug laat komen en bijvoorbeeld in de keuken een scandanavische stijl en dan in de slaapkamer het heel erg modern en strak houdt. Maar dat heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.

 

Dus welke stijlen en kleuren ga jij in huis halen wanneer jij jouw huisje gaat inrichten? Zorg er in ieder geval voor dat het geheel eigen wordt en dat jij je uiteindelijk helemaal thuis voelt in jouw eigen plekje. Want dat is natuurlijk het aller belangrijkste wat je wilt in jouw huis. Dan komt de rest uiteindelijk vanzelf wel weer.