Inspiratie voor woongenot, vrije tijd en meer...

De voordelen van een EPDM pakket

Wanneer je een eigen huis hebt, is het belangrijk om te zorgen voor een goede dakbedekking. Een dak is namelijk bedoeld om je huis tegen de elementen te beschermen. Wanneer je kiest voor een EPDM dakpakket, dan kies je voor een product dat je huis optimaal beschermt. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van EPDM store dakmaterialen. In deze blog lees je hier alles over.

Waarom het EPDM dak pakket kiezen?

Vergeet de dure facturen voor arbeidsloon! Met een EPDM dak pakket leg je zelf je eigen dak zonder enige problemen. Mocht je altijd te horen hebben gekregen dat je twee linker handen hebt, dan is EPDM dak pakket je redding. Wanneer u een EPDM dak pakket aanschaft, ontvangt u alles wat u nodig hebt voor een probleemloze installatie Het pakket bevat lijm en kit van hoge kwaliteit, die gemakkelijk te gebruiken zijn en een perfecte hechting garanderen. Bovendien is de lijm en kit UV-bestendig, waardoor ze perfect geschikt zijn voor toepassing op het dak. Voor je dak en dakgoot hoef je niks meer zelf te snijden. EPDM store levert alles precies op maat dus je hoeft het er alleen nog maar in te lijmen. Zelfs over de hoeveelheid lijm hoef je niet meer na te denken aangezien EPDM over alles heeft nagedacht. Natuurlijk komt het EPDM dak pakket met een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk staat aangegeven.

Welk materiaal maakt het werk nóg makkelijker?

Als je EPDM dak pakket wilt gaan gebruiken voor het bedekken van je dak, dan heb je een aantal professionele gereedschappen nodig. Een professionele EPDM schaar is onmisbaar, omdat dit materiaal erg stug is. Je kunt ook een lijmpistool en kitspuit tem behoeve van EPDM kit aanschaffen, om ervoor te zorgen dat alles goed vastzit en waterdicht blijft.

Het beste materiaal

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame dakbedekking, dan is EPDM een uitstekende keuze. Het epdm dakbedekking op maat is gemaakt van synthetisch rubber en is daardoor zeer elasticiteit en UV-bestendig. Bovendien is EPDM dak pakket ook bestand tegen temperatuurschommelingen, veroudering en chemische stoffen. Kortom: EPDM dak pakket is een ideale dakbedekking voor elk type huis of bedrijfspand. 

Pir isolatie platen zijn een stuk lichter dan andere soorten isolatiematerialen, waardoor ze makkelijker te hanteren zijn. Daarnaast zijn de platen stevig genoeg om erop te kunnen lopen, waardoor je ze gemakkelijk kunt installeren. Bovendien hebben pir isolatie platen een hoge isolerende waarde, waardoor je energiekosten kunt besparen.

Snel en makkelijk te bestellen

Het bestellen van uw epdm dakbedekking pakket gaat heel snel en eenvoudig. EPDM store levert alle EPDM pakketten razend snel bij u thuis, zodat u snel aan de slag kunt met de montage ervan.