Inspiratie voor woongenot, vrije tijd en meer...

Deze planten/bloemen zijn perfect voor in een Nederlandse tuin!

Wanneer de zon schijnt is het heerlijk om veel tijd buiten door te brengen. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk en hebben velen van ons een kantoorbaan. Met een kantoorbaan kan je enkel tijdens de pauze naar buiten en krijg je overdag dus erg weinig mee van het lekkere weer. Als je dan eenmaalc thuis komt is het erg prettig om nog even een aantal uurtjes in de tuin te genieten van het lekkere weer. Om dit te kunnen doen is het wel belangrijk dat je tuin er netjes uitziet. Een manier om je tuin wat op te vrolijken is door er een aantal mooie planten en bloemen in te plaatsen. 

De Toscaanse Jasmijn

Een zeer mooie plant die het ook in Nederland erg goed doet, is de Toscaanse Jasmijn winterhard. De plant heeft prachtige witte bloemen en heeft en bijzondere geur. Als je de planten dichtbij je terras plaatst, dan is xde kans groot dat je tijdens je ontspanning kunt genieten van de heerlijke geur. Een ander groot voordeel van Toscaanse Jasmijn is dat de bloei maanden aanhoudt. Zo begint de bloem in miei al met bloeien en eindigt dit pas in september.

De Clematis Armandii

Een plant die je tegenwoordig in steeds meer Nederlandse tuinen ziet is de Clematis Armandii. Dit is en klimplant die net als de Toscaanse Jasmijn prachtige witte bloemen heeft. Ook bij deze plantensoort kan je genieten van de prachtige geur. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van deze plant, is het wel belangrijk dat je zorgt voor een goed onderhoud. Daarnaast speelt geduld ook een belangrijke rol. Aangezien de plant erg veel volume moet winnen om goed tot zijn recht te komen, gaat er al snel wat tijd overheen om dit voor elkaar te krijgen. Om dit proces te versnellen kan het helpen om klimhulpmiddelen aan te schaffen.

Koop je bloemen/planten online!

Voorheen ging vrijwel iedereen naar een tuinwinkel om daar planten/bloemen aan te schaffen. Echter, tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen voor een alternatief kiezen. Zo is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om bloemen en planten te bestellen via het internet. In een korte tijd scroll je het gehele assortiment door en weet je precies wat je wilt hebben voor in de tuin. Houd er hierbij wel rekening mee dat je niet te veel planten besteld. Zo kan een plant er op een plaatje kleiner uitzien als de daadwerkelijke grootte.